2147 BAĞLANTI NOKTASINDAN CANLI OLARAK İZLENEN VE 409 ADET-SORU KATKININ GELDİĞİ; “BUGÜN VE YARIN COVID-19” CANLI KONSEYİNİN VİDEO KAYDI ACİL TIP DÜNYASI, ONLINE TV’YE EKLENDİ...

2147 BAĞLANTI NOKTASINDAN CANLI OLARAK İZLENEN VE 409 ADET-SORU KATKININ GELDİĞİ; “BUGÜN VE YARIN COVID-19” CANLI KONSEYİNİN VİDEO KAYDI ACİL TIP DÜNYASI, ONLINE TV’YE EKLENDİ...

2147 BAĞLANTI NOKTASINDAN CANLI OLARAK İZLENEN VE
409 ADET-SORU KATKININ GELDİĞİ;
BİLİMSEL BİLİŞİM CANLI KONSEY MODÜLÜ İLE GERÇEKLEŞTİRİLEN
"BUGÜN VE YARIN COVID-19" CANLI KONSEYİNİN VİDEO KAYDI
ACİL TIP DÜNYASI WEB TV-ONLINE TV'YE EKLENDİ...

30 Mart 2020 Pazartesi günü "BUGÜN VE YARIN COVID-19" başlığı altında moderatörümüz Prof. Dr. Ergin ÇİFTÇİ Ankara'dan, konuşmacılarımız Prof. Dr. Ateş KARA ve Prof. Dr. Hasan TEZER Ankara'dan, Prof. Dr. Başar CANDER ise İstanbul'dan online olarak BİLİMSEL BİLİŞİM CANLI KONSEY MODÜLÜ'ne bağlanarak güncel gelişmeleri aktarıp konu ile ilgili soruları yanıtladılar.

Canlı Konsey Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Bilimsel ve Sosyal Platformu olan PEDİATRİ DÜNYASI (www.pediatridunyasi.org)'ndan ve ACİL TIP DÜNYASI Platformu (www.aciltipdunyasi.org)'ndan ORTAK CANLI YAYINLANDI...

2147 BAĞLANTI NOKTASINDAN CANLI OLARAK İZLENEN ve 409 ADET SORU-KATKININ GELDİĞİ Canlı Konsey Prof. Dr. Ateş KARA, Prof. Dr. Hasan TEZER ve Prof. Dr. Başar CANDER'in katılımcılardan gelen sorulara verdiği doyurucu yanıtlar ile başarıyla tamamlandı.

Ortak Canlı Konseyin video kaydına www.pediatridunyasi.org aracılığıyla PEDİATRİ DÜNYASI, WEB TV'den ve www.aciltipdunyasi.org aracılığıyla ACİL TIP DÜNYASI, ONLINE TV'den erişebilirsiniz. İyi seyirler dileriz.

Konferansa canlı olarak katılan ve soru-katkılarıyla etkinliğimizi güzelleştiren tüm üyelerimize çok teşekkür ederken Canlı Konsey esnasında yapılan paylaşımlardan bazılarını aşağıda sizlerle paylaşıyoruz.

*Ülkem Dilvin ALİBEYGİL
Çok değerli Ergin hocam, sizin ve Ateş hocamın olduğu bütün eğitimler bana enerji veriyor, bu günleri sayenizde mantıklı ve sakin olarak, bilgilendirmelerinizle de çevremizi bilinçlendirerek atlatacağız. Tüm hocalarıma ve emeği geçenlere çok teşekkür ederim.

*Fatma İŞIKER
Bu kadar yoğunlukta bize vakit ayırdığınız için çok teşekkürler...

*Seha SAYGILI
Yayın kalitesi çok iyi, teşekkürler.

*Reyhan EROL
Sayın hocalarım, emeğinize sağlık! Düzenlediğiniz bu toplantılar bizim için inanılmaz faydalı oluyor.

*Burcu CANTAY
Çok teşekkürler sunumunuz için. Size minnettarız.

www.aciltipdunyasi.org


SosyalPlatform

CanlıKonferans

OnlineTV

SunuMerkezi