BİLİMSEL BİLİŞİM CANLI KONSEY MODÜLÜ İLE GERÇEKLEŞTİRİLEN “COVID-19’LU HASTAYA YAKLAŞIM: EKSTRAKORPOREAL MEMBRAN OKSİJENASYONU (EKMO)” CANLI KONSEYİNİN VİDEO KAYDI-SLAYTLARI ACİL TIP DÜNYASI, ONLINE TV-SUNU MERKEZİ’NE EKLENDİ...

BİLİMSEL BİLİŞİM CANLI KONSEY MODÜLÜ İLE GERÇEKLEŞTİRİLEN “COVID-19’LU HASTAYA YAKLAŞIM: EKSTRAKORPOREAL MEMBRAN OKSİJENASYONU (EKMO)” CANLI KONSEYİNİN VİDEO KAYDI-SLAYTLARI ACİL TIP DÜNYASI, ONLINE TV-SUNU MERKEZİ’NE EKLENDİ...

BİLİMSEL BİLİŞİM CANLI KONSEY MODÜLÜ İLE GERÇEKLEŞTİRİLEN
"COVID-19'LU HASTAYA YAKLAŞIM: EKSTRAKORPOREAL MEMBRAN OKSİJENASYONU (EKMO)"
CANLI KONSEYİNİN VİDEO KAYDI-SLAYTLARI
ACİL TIP DÜNYASI, ONLINE TV-SUNU MERKEZİ'NE EKLENDİ...

3 Nisan 2020 Perşembe günü ACİL TIP DÜNYASI (www.aciltipdunyasi.org)'nda "COVID-19'lu Hastaya Yaklaşım" sanal kursu kapsamında "Ekstrakorporeal Membran Oksijenasyonu (EKMO)" konusunun anlatıldığı Canlı Konseyde Prof. Dr. Başar CANDER, Sağlık Bilimleri Üniversitesi, Kanuni Sultan Süleyman Eğitim ve Araştırma Hastanesi, İSTANBUL'dan ve Doç. Dr. Mücahit AVCİL, Adnan Menderes Üniversitesi Tıp Fakültesi, AYDIN'dan online olarak BİLİMSEL BİLİŞİM CANLI KONSEY MODÜLÜ'ne bağlanarak sunumlarını gerçekleştirdiler.

501 BAĞLANTI NOKTASINDAN CANLI OLARAK İZLENEN ve 62 ADET SORU-KATKININ GELDİĞİ Canlı Konsey Prof. Dr. Başar CANDER ve Doç. Dr. Mücahit AVCİL'in katılımcılardan gelen sorulara verdiği doyurucu yanıtlar ile başarıyla tamamlandı.

Canlı Konseyin video kaydına slaytlarıyla senkronize ve konu başlıklarına göre indekslenmiş şekilde www.aciltipdunyasi.org aracılığıyla "ACİL TIP DÜNYASI, ONLINE TV"den, slaytlarına ise video şeklinde "ACİL TIP DÜNYASI, SUNU MERKEZİ"nden erişebilirsiniz. İyi seyirler dileriz.

Programa canlı olarak katılan ve soru-katkılarıyla etkinliğimizi güzelleştiren tüm üyelerimize çok teşekkür ederken Canlı Konsey esnasında ve sonrasında ACİL TIP DÜNYASI, Ortak Pano'da yapılan paylaşımlardan bazılarını aşağıda sizlerle paylaşıyoruz.

*Murat ARAS
Hocam böyle zor günlerde ülkemiz için yapmış olduğunuz katkı için emeği geçen herkese teşekkür ederiz. İyi ki varsınız. Saygılarımla.

*Faruk ÖZÇELİK
Teşekkür ederiz sayın hocalarım!

*Can KALKAN
Çok faydalı oldu hocam, teşekkür ederiz. Devamını mutlaka bekliyoruz :))

*Tamer KALA
Ağzınıza, emeklerinize sağlık.

*Simge BARDAK
Emekleriniz için teşekkürler. Kolaylıklar dliyorum. Saygılarımla.

*Tuğba KOŞMAZ
Muhteşem bir akademiydi. Emeği geçenlere ve özellikle hocalarımıza müteşekkiririz.

www.aciltipdunyasi.org


SosyalPlatform

CanlıKonferans

OnlineTV

SunuMerkezi